IMG_4667_desat_crop

Om Nord

Vi vill skapa hem som engagerar och berör.

Vi på Nord tror att det idag finns en stor medvetenhet och ett stort engagemang för hur våra hem ska se ut, inte minst när det kommer till arkitektur och design. Därför lägger vi också stor vikt vid dessa delar. Våra hem ska tilltala alla sinnen. Med innovation och tidsenlig design vill vi skapa nya möjligheter för människor att leva mötas och bo.

Allt började med en idé om att skapa ett hus vi själva ville bo i. Ett hus som inte bara handlade om pris och funktionalitet. Ett hus som kändes som ett hem. En idé om att flytta fokus mot nytänkande design och arkitektur utan att öka priset.  Vår absoluta övertygelse är att det går att bygga prisvärda hus som också tar hänsyn till det långsiktiga förvaltningsperspektivet. Våra hus ska stå länge.

2013 började vi med att arbeta fram vårt första koncepthus, ALMA, med visionen att skapa unika och trivsamma hem.

Vi på NORD tar fullt ansvar från första spadtaget till att nyckeln överlämnas. Det innebär att du som köpare spar tid. Tillsammans har vi en bred bakgrund och en lång erfarenhet inom design, arkitektur, byggnation, samt ekonomi och projektstyrning. Allt för en effektiv styrning och kontroll av alla delar i projektet.